Ce vă propun

….de voi depinde ce alegeți !

 GRUP de DEZBATERI – SUPORT

Silvia Souca psiholog-psihoterapeut adlerian și life-coach cu experiență de viață, vă propun să vă alăturați demersului de creere și dezvoltare a unui grup de lucru, al cărui scop principal este : realizarea armoniei între partenerii de cuplu.

Fie că sunteți la începutul unei relații de cuplu…

Fie că sunteți în pragul căsătoriei …

Fie că sunteți divorțați…

Fie că sunteți nefericiți în dragoste…

Fie că sunteți în momente dificile, ale vieții personale, din diferite motive…

….vă invitsă vă alăturați grupului, participând la o serie de seminarii, având teme diferite, care vă pot ajuta să obțineți informații valoroase, absolut necesare creării unui cuplu conjugal echilibrat și armonios !

Intenționez să formez un grup de dezbatere-suport, în care să discutăm despre teme specifice relațiilor conjugale : probleme ce pot să apară în relația de cuplu și modalități concrete, de rezolvare a acestora.

Veți avea posibilitatea de a vă exprima deschis și liber, în condiții de asigurare deplină a confidențialității. Vom putea  spune ce ne interesează și și vom descoperi împreună, cum să rezolvăm cu succes, fără pagube colaterale, aceste probleme reale. Împreună vom descoperi cum să rezolvăm situații problematice și ne vom îmbogății informațional și sufletește !

Întâlnirile vor fi bilunare ;

Temele, pe care vi le propun, le vom discuta împreună ;

Momentele puse în scenă (joc de rol) au rolul de a releva emoții și sentimente specifice, ce generază comportamente și atitudini care, la un moment dat, pot deveni indezirabile pentru partenerii de cuplu și pot naște conflict ;

Împreună vom găsi soluții care atenuează emoțiile distructive și ne ajută să lucrăm cu sentimentele personale, din perspectiva gândirii pozitive ;

La final, împreună (și eu învăț de la voi) ne vom atinge scopul principal al misiunii noastre : ARMONIZAREA RELAȚIILOR DE CUPLU !